Τι μπορεί να κάνει ο Χειροποίητος Γάμος για εσάς

  • Αν βρίσκεστε στην αρχή των προετοιμασιών σας (πιθανώς να έχετε μόνο ορίσει ημερομηνία, είτε έχετε βρει εκκλησία και χώρο δεξίωσης, είτε όχι) τότε θα έχετε πολύ σημαντικά οφέλη με τα συμβουλευτικά ραντεβού του Χειροποίητου Γάμου.

Στο πρώτο ραντεβού, ερχόμαστε στο χώρο σας, και μέσα από μια σειρά διασκεδαστικών ασκήσεων και ερωτήσεων εντοπίζουμε μαζί το ύφος που θέλετε να έχει ο δικός σας μοναδικός γάμος, το στυλ και τα χρώματα που θέλετε να επικρατούν.
Θα σας καθοδηγήσουμε πώς να συλλέξετε πληροφορίες και ιδέες από περιοδικά ή/και το διαδίκτυο, αποτελεσματικά και συγκεκριμένα, χωρίς να χάσετε πολύ χρόνο ή ενέργεια.
Με βοήθεια από το έμπειρο προσωπικό μας, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε μια σειρά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις προτεραιότητές σας, να καθορίσετε πως θα διαχειριστείτε το budget σας, ώστε να ξέρετε πόσα έχετε περιθώριο να ξοδέψετε σε κάθε τομέα του γάμου σας (πχ πόσα για νυφικό, πόσα για φωτογράφο, πόσα για διακόσμηση κλπ).
Θα μοιραστούμε μαζί σας πολλές συμβουλές οργάνωσης και οικονομίας, για να κάνετε όλη τη διαδικασία πιο εποικοδομητική, δημιουργική αλλά και συμφέρουσα.
Επιπλέον, θα σας εξηγήσουμε πως μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τη λίστα των καλεσμένων σας, ώστε στη συνέχεια να διαχειριστείτε την αποστολή των προσκλήσεων, τα τραπέζια της δεξίωσης, αλλά, γιατί όχι, και τα ευχαριστήρια για τα δώρα που θα λάβετε.

Στο δεύτερο ραντεβού μας, συνήθως μετά από δυο-τρεις εβδομάδες, θα έχουμε ετοιμάσει για εσάς ένα πλάνο εργασίας, με προτεινόμενες ημερομηνίες μέχρι τις οποίες θα πρέπει να έχει γίνει κάθε απαραίτητη κίνηση.
Ακόμη, θα επεξεργαστούμε μαζί τα στοιχεία που εν τω μεταξύ θα έχετε συλλέξει, και θα δημιουργήσουμε μαζί ένα ‘mood board’, δηλαδή ένα πίνακα που θα αντικατοπτρίζει την αισθητική σας και το χαρακτήρα που θέλετε να έχει ο γάμος σας, και θα μπορείτε να τον συμβουλεύεστε σε όλες τις ακόλουθες επιλογές σας. Έτσι θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλετε και τι όχι για τα επιμέρους αντικείμενα, είτε προχωρήσετε με τον Χειροποίητο Γάμο στην κατασκευή τους, είτε όχι.

Ο Χειροποίητος Γάμος κάνει δώρο ένα ντοσιέ, προσωποποιημένο και εξειδικευμένο για την έρευνα και την οργάνωση του γάμου σας , σε όλα τα ζευγάρια που θα παρακολουθήσουν τα συμβουλευτικά ραντεβού. 
  •  Αν πάλι έχετε ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες, και σκέφτεστε κάποια από τα αντικείμενα του γάμου σας να τα φτιάξετε μόνοι σας, τότε ο Χειροποίητος Γάμος μπορεί να σας βοηθήσει με όποια κατασκευή χρειάζεστε.

Θα συζητήσουμε μαζί σας για το ύφος που θέλετε, τα χρώματα και τα υλικά που σας ταιριάζουν, το budget που θέλετε να διαθέσετε.
Με όλα αυτά τα δεδομένα, και την εμπειρία μας στις χειροποίητες κατασκευές, θα σας προτείνουμε διάφορα σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, ή θα δημιουργήσουμε μαζί εξαρχής κάτι διαφορετικό.
Θα κάνουμε για εσάς την απαραίτητη έρευνα αγοράς, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές (ποιότητα και κόστος) και θα σας προμηθεύσουμε όποια υλικά χρειάζεστε στις πραγματικές τους τιμές, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, πιθανώς και σε τιμές χονδρικής, όπου αυτό είναι εφικτό (ανάλογα τον προμηθευτή και την ποσότητα).
Στη συνέχεια, θα είμαστε δίπλα σας για να σας για να σας δείξουμε πώς να κατασκευάσετε τις δημιουργίες σας με μεθοδικότητα (πχ ‘γραμμή παραγωγής’ στις μπομπονιέρες) και ποιότητα, που μόνο η εμπειρία μας μπορεί να σας εξασφαλίσει.

Και τέλος, ίσως το σημαντικότερο που κάνει για εσάς ο Χειροποίητος Γάμος: προσφέρει εντελώς δωρεάν υποστήριξη και συντονισμό την ημέρα του γάμου, σε όλα τα ζευγάρια που θα επιλέξουν υπηρεσίες συνολικής αξίας άνω των 350 ευρώ.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας, ή να μας ζητήσετε προσφορά για οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας.